Wie is Karin Wissenburg?

Wie is Karin Wissenburg?

Van origine ben ik tekstschrijver. Naast tekstschrijven specialiseerde ik me in het organiseren van kleine congressen en persbijeenkomsten. Bij het Seinwezen ontdekte ik hoe leuk het is om originele evenementen te bedenken. Denk daarbij aan muziekavonden als Ein Abend in Berlin en Une Soiree de Paris en een groter evenement als de Kracht van Afrika. Dit laatste organiseerde ik samen met anderen.

Café de Liefde ontstond uit mijn behoefte aan het uitdragen van kennis over liefde. Dit evenement is geboren uit mijn verlangen meer over liefde te weten te komen en dit met andere – (ervarings-)deskundigen – te delen. Na mijn scheiding van de vader van mijn dochters nam de belangstelling voor dit onderwerp toe, omdat ik meer wilde begrijpen van relaties. Waarom worden sommige stellen gelukkig oud met elkaar en waarom zit er bij anderen schijnbaar een houdbaarheidsdatum op de liefde. En is dat erg of kun je juist heel veel leren als je na 20 jaar bestaande patronen kunt doorbreken.

Steeds meer, denk ik, dat we allemaal de liefde serieuzer mogen onderzoeken en bespreken. We hebben zoveel ideeën over liefde die maar deels kloppen; het is vooral van belang in de liefde te zoeken wat voor jou speelt. Via de liefde kun je jezelf leren kennen; je persoonlijk ontwikkelen.