Je lentegevoel versterken

De lente is begonnen. Tussen twee sessies met cliënten door wandelt Freek, hypnotherapeut even zijn tuin in. Hij banjert met zijn blote voeten door het gras. Dit heeft hij nodig om op te laden. Hij vindt dat prettig. Zo kan hij de vorige sessie los laten en zich voorbereiden op zijn volgende cliënt.

Het past ook bij zijn werk en zijn karakter. Je zou denken dat Freek helemaal in zijn element zit. Toch durft hij nu nog niet de stap te zetten om vijf in plaats van drie dagen in zijn therapiepraktijk te werken. Hij kiest er voor om de overige dagen als drukker zijn kwaliteiten te gebruiken.

Daarom stelt hij ook het herschrijven van zijn website nog uit. Terwijl dat juist een van zijn succesmiddelen zou kunnen zijn. Je vraagt je af waarom hij nu nog niet zijn lentegevoel wil versterken. Wat houdt Freek tegen?
Als hij nu eens deze maand begint met het herschrijven van zijn website. Dan kan hij misschien in september al drie (in plaats van twee) dagen werken als hypnotherapeut.

Want een website is een heel belangrijk middel om potentiële klanten te attenderen op je bestaan. Op je vaardigheden en je kwaliteiten als hypnotherapeut. Of zelfstandige met een hele andere dienst.

Dus daarom adviseer ik Freek om deze maand te beginnen met het schrijven of herschrijven van zijn websiteteksten. Maar dat geldt ook voor jou. Stel niet uit waar je deze maand al mee kunt beginnen. Want zo ontwikkel je je bedrijf enorm. Het schrijven van een website dwingt je namelijk tot nadenken over de doelstellingen van je bedrijf.

Laat je teksten daarna lezen door iemand die je goed kent of door een tekstschrijver:-)

Laat een reactie achter