Indische zaken met Marlies

Onlangs sprak ik een leuke dame die een concept ontwikkelt waarin zij het maken van een rijsttafel combineert met teambuilding.

Marlies van Ligten ziet overeenkomsten tussen de regie van het samen maken en serveren van een rijsttafel en het doel dat een organisatie of een team samen wil halen. Ook bij het serveren van heerlijke Indische gerechten moet je je doel helder voor ogen hebben. Je gasten worden immers niet vrolijk van koude gerechten of als er bijvoorbeeld te veel ketoembar of gember in het eten zit.

De komende weken werkt zij het bedrijfsplan verder uit. Voor de liefhebbers organiseert zij volgend jaar ook kookworkshops en kookcursussen voor de Indische keuken.

Van mij wilde Marlies weten hoe ze het beste publiciteit kan genereren voor haar originele idee. Ik vind het in allereerste instantie heel inspirerend als mensen initiatief nemen tot bijzondere concepten. In tweede plaats kan ik dankzij mijn ervaring een goede communicatiemix (blog schrijven, scoop it pages, website teksten, flyers of social media) bedenken.

Wil je dat ik ook met jou mee denk over je plannen, neem dan vrijblijvend contact met me op.

Voor contact met Marlies van Ligten: www.vanligteninterim.nl/

Laat een reactie achter