Liefde voor jezelf

In 2018  vond Café de Liefde plaats op 7 september bij Bar Wolkers in Haarlem. Het thema was zelfliefde.

Liefde voor jezelf wordt steeds vaker genoemd als voorwaarde voor een goede relatie. Maar wat is dat dan eigenlijk, liefde voor jezelf? Wilma Ferwerda, Jacqueline Duurland en Eva Durlacher zijn de sprekers van een heerlijke avond zelfliefde. Cheyenne Howell verrast je met fijne liefdesliedjes. Relatietherapeute Wilma Ferwerda onderzoekt wat zelfliefde wel en niet is, door middel van verhalen, voorbeelden en oefeningetjes. Zij zal je iets wijzer maken en gereedschap mee geven om de liefde voor jezelf te vergroten.
Eva Durlacher wil focussen op het liefhebben van je eigen ervaringen en ontdekkingen, niets was voor niets in je leven. Zij wijst je er op je hart niet sluiten, jezelf niet te vergelijken met anderen. Jacqueline Duurland vertelt wat oude wijsgeren dachten over zelfliefde. Haar filosofische inzichten worden doorspekt met een vleugje humor, zodat het nooit te zwaar wordt.

Vrijdag 7 september, 18:00 – 22:00 uur, Bar Wolkers, Gedempte Oudegracht 139, Haarlem

Voor maar €17,50 kun je genieten van een vegetarisch tweegangenmenu, wijzer worden over de liefde en genieten van jong muzikaal talent. Aanmelden kan alleen via karinwissenburg@gmail.com. Na je aanmelding krijg je een bevestiging met informatie over hoe je moet betalen. Na je betaling ben je verzekerd van een fijne plek en een avond overlopend van zelfliefde.

Café de Liefde opent onregelmatig haar deuren. Eerdere edities gingen over verliefdheid, verbroken relaties, vrouwelijk verlangen, autonomie versus verbondenheid. Vorige edities vonden plaats in het Seinwezen.